Wie zijn wij

Wij zijn ARGON!

Twan

De afgelopen 15 jaar is fotografie uitgegroeid tot een grote passie. Na mijn oorspronkelijke interesse in landschapsfotografie, haal ik bij Argon tegenwoordig veel plezier uit het fotograferen van festivals en sport. Het menselijke aspect zorgt voor extra dynamiek en uitdagingen. Tijdens evenementen ga ik onopvallend te werk om alle momenten natuurlijk te laten verlopen. Ik ben optimistisch ingesteld en hou van een relaxte en ontspannen sfeer. Waar nodig neem ik kort de leiding om vervolgens weer in de omgeving op te gaan.

Emma

Fotografie is voor mij een echte uiting van mijn creativiteit. Bij Argon neem ik de leiding voor bruiloften en conferenties. Ik leg het liefst op een spontane manier gesprekken en waardevolle momenten vast. Ik vind het belangrijk dat mensen op hun gemak zijn tijdens het proces en hou het dan ook graag luchtig en gezellig. De mooiste foto’s vind ik onopvallende, toevallige snapshots die de spontaniteit van emoties vastleggen. In de nabewerking verdiep ik me met veel plezier in verschillende technieken die, geloof het of niet, ook veel voorkomen in het onderzoek dat ik doe naar MRI-beelden.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Scan the code
Stel hier gerust je vraag! We helpen graag en reageren normaal gesproken binnen een uur.